Blíží se nám

Velikonoce

nakupujte nyní

Populární produkty

Nové informace

Huawei Watch GT Black Silicone

Huawei Watch GT Black Silicone



6 249,00 Kč
S DPH
množství
Poslední kusy skladem

  Doručení

U vás obvykle do 3 dnů od objednání.

Hodinky plné funkcí pro sportovní aktivity i běžnou komunikaci – to jsou chytré hodinky Huawei Watch GT Black Silikone, které najdete v pestré nabídce společnosti Kim Group. S těmito hodinkami můžete vyrazit nejen do terénu, můžete se s nimi bez obav vydat k vodě a dokonce i se s nimi i potápět. Hodinky totiž odolají vodě až do hloubky 50 metrů. V terénu se vám budou hodit funkce GPS, kompas, gyroskop a barometr.

Díky jejich elegantnímu designu si je můžete vzít i do práce či do města. S těmito hodinkami společnosti Huawei budete vždy styloví.

Senzor TrueSeen jim propůjčuje schopnost naprosto přesně monitorovat váš srdeční tep a poskytnout vždy ty nejpřesnější výsledky v reálném čase. A nejen to. V režimu inteligentního tréninku vás samy vedou a doporučí vám upravit tempo. Tyto hodinky také bdí nad průběhem a kvalitou vašeho spánku. Jsou vybavený technologií True Sleep,která pečlivě sleduje a zaznamenává průběh každého spánkového cyklu. Následně vyhodnotí data a na základě výsledků vám dokáže doporučit až 200 návrhů na zkvalitnění spánku.

Naprostou samozřejmostí je ovládání příchozích hovorů a textových zpráv. Ve v\bavení těchto chytrých hodinek nechybí inteligentní systém šetření baterie. Díky němu samy poznají, zda se mají přepnout do režimu výkonu nebo efektivity. Přizpůsobí energii podle aktivity, kterou právě vykonáváte. Výsledkem je výdrž baterie \až neuvěřitelné dva týdny bez nabití.

Huawei
DS74490291
1 ks

Specifické odkazy

Nové

Recenze

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Napsat hodnocení produktu

Huawei Watch GT Black Silicone

Napsat hodnocení produktu

16 podobných produktů

Rubik's Futuro Cube 3.0Rubik's Futuro Cube 3.0
3 931,00 KčPrice